Kasteel van Versailles

Het Kasteel van Versailles staat voor kwaliteit, plezier en veiligheid voor uw kind. Wij bieden een stimulerende omgeving en liefdevolle zorg en dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Ieder kind is uniek en waardevol en verdient de beste zorg en aandacht.

U kunt bij ons terecht voor deskundige en betrokken opvang. Wij zijn ons bewust van de rol die wij hebben in de ontwikkeling en opvoeding van uw kind. Onze pedagogisch medewerkers hebben een liefdevolle benadering naar de kinderen toe.

Het Kasteel van Versailles vormt een IKC samen met christelijke basisschool De Fontein en christelijke school voor speciaal basisonderwijs De Balans.

2 groepen kinderdagverblijf 0 – 4 jaar

  • Het Tuinhuis, hele dag opvang voor kinderen van 0 – 2 jaar
  • Het Kasteel, hele dag opvang voor kinderen van 2 – 4 jaar

 

1 peuterspeelgroep

  • Het Paleis, VE-groep voor kinderen van 2.3 – 4 jaar

 

4 groepen buitenschoolse opvang

Inclusief voorschoolse opvang

  • De Parels, voor kinderen van 4 – 5 jaar
  • De Diamanten, voor kinderen van 5 – 7 jaar
  • De Saffiertjes, voor kinderen van 7 – 9 jaar
  • De Robijnen, voor kinderen van 9 – 12 jaar

Kasteel van Versailles
Jan de Geusrede 39
2901 CN Capelle a/d IJssel

Teamleidster: Marja Pos

Tel. nr. KDV baby’s en peuters: 06 13 57 59 00
Tel. nr. peuterspeelgroep en BSO: 06 39 69 88 03
E: kasteelvanversailles@royalkidshome.nl

LRK:
KDV 278749240
BSO 262969956

Beleid
Pedagogisch beleid
Werkplan van Kasteel van Versailles
Beleid Veiligheid & gezondheid van Kasteel van Versailles

Openingstijden
Onze reguliere openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur met mogelijkheid tot uitbreiding van 06:30 tot 19:00 uur.

GGD Inspectierapport
Klik hier voor het laatste inspectierapport van het KDV en de BSO.

Tarieven
Klik hier voor onze tarieven.

Settle-Down-Time
Wij vinden het belangrijk dat ieder kind ruimschoots de kans krijgt om zich bij ons thuis te gaan voelen. Dit gebeurt altijd in overleg met de ouders.

We nemen alle tijd om kennis te maken en vertrouwd te raken. U kunt meer informatie lezen over onze afwikkelingstijdprocedure in ons pedagogisch beleid.

Thema’s
Bij Royal Kids Home werken we met verschillende thema’s (bijvoorbeeld herfst of “een reis rond de wereld”). Deze thema’s worden samengesteld in overleg met de basisschool waarin de zorginstelling is gevestigd. Het thema verschilt per seizoen en geeft spanning en inhoud aan de activiteiten die met de kinderen worden gedaan. Door regelmatig nieuwe thema’s aan te bieden, kunnen we continu variatie, innovatie en creativiteit introduceren binnen de kinderopvang. Als resultaat krijgen de kinderen constant nieuw materiaal en activiteiten aangeboden die hun wereld verruimen. Ons doel is om door middel van activiteiten elk ontwikkelingsgebied te stimuleren.